HTML

FERMION

Kolosszális információs védelmet bitosító, a vizes struktúrák (az emberi szervezet) tisztítását szolgáló, az agyi kapacitás fejlesztését elősegítő innovációs technológia.

Friss topikok

Lehetséges-e a valóság irányítása?

2010.01.17. 14:17 dixidixi

                       A valóság irányítása

 

             Lehetséges-e a valóság irányítása?

 

   Igen! Állítják orosz tudósok, akik megalkották a Fregatt szerkezeteket, melyek segítenek az embernek megformálni a szükséges eseményeket, valamint megőrizni a személyes biztonságukat.

   Íme, néhány visszajelzés a Fregatt használóitól:

 

   Ahijarova Szvetlana Leonyidovna: “Elmúlt a félelmem”.

   Verhovcev Vladimir Nikolajevics: “Minden jól alakul. A Fregattot magamnál hordom, biztonságban érzem magam. Nyugodtabb lettem, másképpen viszonyulok az élethez, sokkal többet akarok tudni, kihasználva a Fregatt adta lehetőségeket.

A szerkezetek segítségével sokkal hamarabb megnyugszom, ha valamilyen külső negatív hatás ér.”

   Boronenkova Zsanna Alekszandrovna: „Megláttam, milyen programok voltak az információs mezőmben. Magabiztosabb lettem, figyelem a belső állapotomat, gyorsabban reagálok a gondolataimra.”

   Dolgova Natália Anatoljevna: „Örömet kapok az élettől, állandóan analizálom a megtörtént eseményeket, a mindennapi életem tele van csodával”.

   Szmirjakova Nina Andrejevna: „Miután elmúlt rólam a rontás, mely 9 éve rajtam volt, sokkal jobban érzem magam. Magabiztosabb lettem, másképpen látom a dolgokat, sokkal életvidámabb vagyok”.

   Szabliv Vladimir Alexandrovics: „Hatalmas előrehaladást produkáltam a karrieremben. A terveim megvalósulnak, a határidők nem csúsznak. Reális kontaktusokat építek ki a megfelelő emberekkel.”

 

  Az utóbbi években az egész világon egyre inkább helyet kapnak a emberek mindennapi életében a technika legújabb vívmányai. Kialakulhatott az a kép is, hogy a tudomány jobban fejlődik Nyugaton vagy Ázsiában. Ám van egy területe a tudománynak, ahol az Orosz Föderáció biztosan megelőz minden országot. Azokról a kutatásokról és fejlesztésekről van szó, melyeket a torziós mezők fizikája és a emberi tudat összekapcsolódásának területéről valók.

   A torziós technológiákat már több évtizede használják. A kommunális szférában, a közlekedésben, a kommunikációban, iparban, egészségügyben, mezőgazdaságban és a hadiiparban – szinte mindenhol találunk olyan fejlesztéseket, amelyek a torziós mezők hatásait hasznosítják. Eltekintve attól, hogy a torziós mezők fizikája még nincs tökéletesen megismerve, nem fér kétség az emberi tudat elsődleges jelentőségéhez ezen folyamatokban. Épp a tudat lesz az elkövetkezendő évezred „kirobbanó” technológiájának alapja.

   

 

   Oroszország városaiban  számtalan kutatócsoport több éven át fejlesztett ki olyan szerkezetet, mely a 21.századi információs technológia alapjául szolgálhatott volna, mintegy kulcsként szolgálva a torziós mezőkhöz. Egy ilyen szerkezet lett létrehozva 2003 agusztusában  Jekatyerinburgban. A neve Fregatt lett.

   A Fregatt széria gyártásával a Fermion Innovációs vencsúri proekt foglakozik, mely Szentpétervárott található. A Fermion proekt segítségével fejlesztették ki azokat az új tipusú torziós holografikus átalakítókat, melyek a Fregatt szériához tartoznak. A Fregatt működése közben önálló forrásból torziós mezőt hoz létre, melyet az emberi tudat irányít. A szerkezet megváltoztatja tulajdonosa körül a tér a görbületét és a sűrűségét, formálja az információhullámos átfogó matricát – „hologrammot”, mely nagy mértékben megnöveli az ember lehetőségét az események irányítására. Az Ember-Fregatt páros rendszer az információs hasonlóság törvényszerűségeinek engedelmeskedve a szerkezet tulajdonosának képességfejlődését stimulálja.

   Tanulmányozva az átalakító működési lehetőségeit, levonhatjuk a következtetést: a THÁ Fregatt tényleg képes megváltoztatni tulajdonosa körül a tér tulajdonságait. Ez lehetőséget nyújt irányítani az alábbi folyamatokat:

 

- egyéni információs védelem biztosítása

 

- egészség irányítása

 

- az optimális döntéshez szükséges információ megkapása

 

- magánfejlesztés és a tudás hatékonyabb átadása

 

- a vállalkozás információs irányítása és stratégiai tervezés

 

- kiegyensúlyozott érzelmi háttér létrehozása

 

- pénzügyi folyamatok hatékony irányítása

 

- nagyobb ellenállás az ökológiai faktoroknak

 

- energiatöbblethez való hozzájutás.

 

  Minden felsorolt paramétert nagyon rövid idő alatt megnövelhetünk.

  A Fregatt – a legújabb tudományos vívmányok ötvözete a tudat fejlesztésének technológiájával. Különösen fontos kiemelni az átalakító legfőbb tulajdonságát – képesség a fejlődésre és a tökéletesedésre, mely erre a dinamikus többfunkciós  rendszerre jellemző, függetlenül egyszerűnek tűnő felépítésétől.

   A Fregatt segít jobban kihasználni az agy szunnyadó kapacitását, kolosszális információs védelmet biztosít. A Fregatt képes a tudatot a nooszféra szintjére emelni. Ennek köszönhetően a legrövidebb idő alatt, érthető formában minden szükséges információt meg lehet kapni a döntéshez.

   A Fregatt széria szerkezetei mindenki számára elérhetőek.

Forrás:     http://www.business.ru/

                www.fermionam.ru 

 az IVP Fermion oldalán megjelent cikk alapján

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fermion.blog.hu/api/trackback/id/tr51679328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása