HTML

FERMION

Kolosszális információs védelmet bitosító, a vizes struktúrák (az emberi szervezet) tisztítását szolgáló, az agyi kapacitás fejlesztését elősegítő innovációs technológia.

Friss topikok

Szerkezetek

2010.01.05. 16:47 dixidixi

THÁ „Fregatt”

A szerkezetről

 

   Az ember – egy nyitott bonyolult rendszer, mely alapjában az idő és a tér dinamikus kölcsönhatására épül. Ennek az egyéni térnek a minősége és mennyisége határozza meg lényegében az embernek az információ- és energiacseréjének intenzitását, azaz az életszínvonalát, egészségét, biztonságát, képességét az anyagi javak megszerzésére és kapcsolatok kiépítésére. Az embert körülvevő tér megváltoztatása – vagyis az élet tudatos irányítása eddig csak egyeseknek adatott meg. Ennek a feltétele – olyan erős torziós mező áramlás létrehozása, mely paraméterei az áramlása irányában megegyeznek az ember információs mezőjével.

   A THÁ „Fregatt” maga produkál spin-áramlást, mely a tulajdonosa körül lokális egyéni teret hoz létre. A „Fregatt” az első szerkezet a világon, mely meg tudja változtatni az információs matricát. A „Fregatt” erős átalakító és gondolati energia megerősítő szerkezet.

 

                                         Rendeltetése

 

   A torziós holografikus átalakító THÁ „Fregatt” egyénre hangolható torziós szerkezet, mely korlátlan ideig használható. Képes autonóm üzemmódban dolgozni, páros üzemmódban (Ember - „Fregatt”), valamint hálózati rendszerben  (csoportok és szerkezetek). A „Fregatt” programozott (egészségre, biztonságra, pénzre, gyümölcsöző kapcsolatok létrejöttére) modifikált teret hoz létre a tulajdonosa körül. Konkrét parancs híján a „Fregatt” autonóm üzemmódba megy át, fenntartva a körülményekhez képes legoptimálisabb környezetet. A „Fregatt” hatáskörében a tulajdonosa és a környezete között a lehető legoptimálisabban történnek meg az események – a tulajdonos számára. Ennek az átalakított térnek a minősége és komfortja nagyban függ a tulajdonos érettségétől, megvilágosodottságától, valamint lelki tisztaságától.

   A „Fregatt” állandó használata képes megszüntetni-harmonizálni az információs mezőben lévő deformációt, ami ugrásszerűen megnöveli az intellektuális képességet és az információ feldolgozásának gyorsaságát.

   A tulajdonos felkészültségétől függően a „Fregatt” az alábbi módokon képes dolgozni:

   1) probléma-elhárító program

   2) optimális (személyiségfejlesztő) kapcsolat a problémával

   3) a problémától való védelem, elzárkózás.

 

                                            Megjegyzés

 

   A „Fregatt” egyénre programozható személyes szerkezet. Más személy nem használhatja. Ha mégis megpróbálná, jobbik esetben is teljesen hiábavaló kísérletezés lenne. Rosszabb esetben következményekkel járhat.

A „Fregatt - Ember”-páros együttműködési folyamata esetében kölcsönhatásba lépve egymással a tulajdonos sokat fejlődik. A „Fregatt”-tal való együttműködés-kölcsönhatás néhány méter távolságról mutatja a maximális hatásfokot. A maximális távolság nincs megállapítva – azaz korlátlan, hiszen a terek kölcsönhatása a holografikus átadáson alapul.

   A „Fregatt” aktiválása a vásárláskor megtörténik. Bárhol hordható: zsebben, irattárcában, személyes holmi közt. A lényeg, hogy a tulajdonosa pár méteres környezetében legyen.

   A Használati útmutató rendszeres, többszöri elolvasása sokszorosára növeli a „Fregatt-Ember”-páros rendszer hatékonyságát. Ajánlott naponta hangosan elolvasni, vagy akár megtanulni kívülről. Elolvasásakor a betű-hang impulzus hatására aktiválódik a tér információs matricája. Erősen szennyezett és deformált egyéni esemény-matrica esetén érzelmi kitörések vagy információs túlterheltség lehetséges. Korrigálhatjuk az eseményeket a „Fregatt” segítségével: gondolatban parancsot adunk az események és/vagy következményeik erejének csökkentésére.

   A „Fregatt” korlátlan ideig használható (míg mechanikusan nem rongálódott meg), energiaforrásra nincs szüksége.

   Mechanikus megrongálása vagy rongálódása esetén a szerkezet elveszíti  hatékonyságát.

 

                                  THSZ „Fregatt IV-1”

(Torziós Holografikus Szerkezet – Fregatt Információs Védelem -1)

   Az emberek közötti harmonikus kapcsolat tudat-szinten, valamint a Felső Intelligenciával való együttműködés – ez a következő lépése az ember evolúciójának. Az ötödik rassz befejezi a feladata végrehajtását - a bolygó tudatának alakítását, és készíti a hatodik rassz eljövetelét. Kardinálisan változnak az életfeltételek a bolygón. A gondolat ereje, a szavak, a hangok, a formák válnak eszközeivé a tér alakíthatóságának. Ezek tisztasága és minősége határozza majd meg az emberek megmaradását a bolygón. Minden ember láthatatlan nooszférikus szállal  kötődik a másikhoz, és ezen szálak létezése egyre nyilvánvalóbbá válik. Az eljövendő Vízöntő korszakban minden információs jelnek, gondolatnak, szónak kolosszális ereje lesz. Az egyén felé küldött negatív gondolat is sebezhet, ez pedig könnyen átterjedhet mindenkire, aki kapcsolatban van vele – különösen azokra, akik függenek tőle.

   2003-tól bolygónk magasabb rezgésszintre tért át, megváltozott a tér-idő tulajdonsága. Az „Információs Védelemnek” (IV) megnőtt a jelentősége és szinte létfontosságúvá vált, látva az emberek barbár viselkedését ebben a minőségileg új időben.

   Az országok közötti konfliktusok átmentek egy vég nélküli pszichotron háborúba, amelyben nincsenek szabályok, és nem válogatnak a módszerekben. A háború elsősorban az emberek lelkéért folyik, a meggyőződésükért, a gondolataikért. Az ilyen egregorok közötti háborúban a cél a teljes megsemmisítés, győztesek nincsenek. Csak az éli túl, aki képes megőrizni a teljes információs épségét. A Civilizáció válaszút előtt áll: vagy elsajátítjuk az Információs Etikát és a szerint élünk tovább, vagy az információs sérülésünk hatalmasabb lesz, súlyosabb  következményekkel, mint a fizikai. Tudjuk jól: a kék folt vagy a karcolás hamar meggyógyul, de az információs mező torzulása, deformálódása egy életre szól, s rezgés-szinten még az utódoknak is átadódik. Energiaráhatással ezt helyrehozni nem lehet. Semmilyen jogi következménnyel az ember információs teljességének megbontása nem jár. És ami a legfontosabb: sokszor maga a sértett- sérült erről nem is tud, vagy nem is feltételez ilyesmit.  Csak hosszú évek múlva, súlyos betegség, csőd, meddőség után derül ki az ok: „átok”, „szemmel verés”, „rontás”, „családi átok” vagy ehhez hasonló „diagnózisok ” az okkultizmus tárházából. A gond csak az, hogy kevesen tudják ezeket a problémákat érdemben megoldani.

   Az új idők egyik lényeges tulajdonsága az, hogy bárminemű negatív beavatkozás az ember információs struktúrájába szinte azonnali válaszreakciót von maga után: megsemmisítő csapást mér a „károkozóra”. Még ha nem is tudja vagy nem tudatosítja,  hogy másnak deformálta az információs struktúráját, aktiválódik a „bumeráng-effektus”. Ezt a hatást hétköznapi módszerekkel kivédeni nem lehet, hiszen az információs mezőknek ez a fizikája: hasonló a hasonlót vonzza...

   Legokosabb hozzáállás ebben a szituációban - betartani az információs szabályokat.

   Az átmeneti időszakban a torziós holografikus szerkezet (THSZ) „Fregatt IV-1” az egyéni információs filter szerepét tölti be, mely garantálja tulajdonosának a harmonikus, korrekt és biztonságos, problémáktól való lefedettséget a tulajdonba vétel pillanatától kezdve.

 

                                         Rendeltetése

 

   A torziós holografikus szerkezet THSZ „Fregatt IV-1” a „Fregatt”-széria önálló szerkezete. Rendeltetése megváltoztatni a tulajdonosa körül összegyűlt spinek vektorát, melyek rezonálnak az ő egyéni információs paramétereivel.

   A szubsztancia, mely a „Fregatt” segítségével lett létrehozva, megakadályozza a parazita-programok egyéni információ-struktúrába való behatolását, melyek a mai technológiai fejlődésnek köszönhetően a tömegmanipuláció legelterjedtebb, legnépszerűbb eszközeivé váltak. Ezek közé tartozik a 25. filmkocka, a reklámok, NLP, a tv- és rádióadások, valamint az okkult vagy annál is kifinomultabb manipulációs technikák. Ennek következtében, ezen hatások veszélyességének tudatában nőtt meg az igény olyan eszközök létrehozása iránt,  melyek képesek ellenállni ekkora hatásnak.

   Mi tisztelettel viszonyulunk a különböző energo-információs projektek iránt (öntapadós matricák, piramisok, rezonátorok, biostimulátorok, stb.), valamint a feltalálóik iránt is. Ám szeretnénk kihangsúlyozni, hogy a THSZ „Fregatt IV-1” minden eddiginél erősebb védelmi ereje az információs mezők törvényszerűségeiről szerzett összes eddigi tudás szintézise és a felhasznált innovációs technológia ötvözetének köszönhető. Az előző információs védelmi módszerek mintegy „abroncsként” vették körül az embert, amin nem hatolt át sok információ, nem adva lehetőséget neki a fejlődésre, a döntések meghozatalára. Az ember, mint egyéniség evolúciója lelassult, valamint kialakult egyfajta függőség is az ilyen tipusú „védelmi berendezésektől”. 

   Az „IVP Fermion” koncepciója: semmilyen mechanikus szerkezet nem pótolhatja az emberi tudatot. Csak a tulajdonos képességeinek fejlődése által garantált az információs korszakban való túlélés és gyarapodás. Éppen ezért az „IVP Fermion” minden termékének használata egyúttal tréning a tudat és a képességek fejlesztésére.

   Az IV-1 érdekességei közé tartozik az a tulajdonsága, hogy képes a tulajdonosa körül üres vákuum-szubsztanciát létrehozni, mely szubsztancia levédi őt a hirtelen változó egyéni érzelmi természetű dolgok következményeitől. Az érzelmi hullámzások idején, önkontroll elvesztése, veszekedések következtében történik meg, hogy az információs mezőbe könnyen behatolhatnak az idegen akaratot hordozó programok. Beépülve az ember információs struktúrájába, ez a program elkezd élni: irányítja az életét, idegen célokat és feladatokat valósít meg. Teljes értékű védelem ehhez hasonló behatolások ellen egészen az utóbbi időkig csak a politikai és az üzleti elit tagjainak volt elérhető, főleg drágasága miatt.

   A „Fregatt” Információs Védelem különlegessége, hogy képes ráhangolódni az egyén tudatára és a védekezésre való képességét fejleszteni.

   A betű-hang impulzus, a színekre való koncentráció valamint a szerkezet különleges képessége (az új technológiai vívmányoknak köszönhetően!) olyan szubsztanciát hoznak létre, mely nem torzítja, nem nyomja el a nooszférával való kontaktust. Ezen kívül aktiválódnak a nem specifikus reakciók, megnövekszik a szenzorikus ellenállás („védekezés szaga”, bőrfelület ionizálása, izom- és ér-tónus, immunreakciók, stb.)

   Az „IVP Fermion” minden terméke kölcsönösen segíti egymást.

 

„Didograf F-383-2M”

Információs filter a víz számára

   A „Didograf F-383-2M” információs filter az üvegben, flakonban, tartályban, csészében lévő vízre rakódott információ semlegesítésére készült. Tudvalevő, hogy a víz az őt ért információ „visszatükrözője”. Ha például odateszünk egy vízzel teli poharat a tv-készülék elé, miközben épp a Híradó megy vagy az esti krimi, biztosak lehetünk benne, hogy a víz az összes negatív információt „elmenti”. Ilyen negatív programokat a vízre a bolti eladótól megkezdve a zenén keresztül minden és mindenki rárakhat a vízre, amit később elfogyasztunk. Figyelemreméltó, hogy a legtöbb energiát az emberi szervezet éppen ezen negatív programok semlegesítésére fordítja.

   A „Didograf F-383-2M” tulajdonsága nem csak annyi, hogy megszünteti a tartályban lévő víz információs anomáliáját, de képes a negatív információt pozitívvá változtatva a szervezetnek teljes értékű „táplálékot” biztosítani.

   Az egész szervezetre jótékony hatással van.

   A külső borítás sérülése esetén a szerkezet elveszítheti tulajdonságait.

 

„Didograf F-900” Információs Filter

   Sok embernek az a véleménye, hogy a mobiltelefon használata káros az emberi szervezetre, különösen az agyra. De vajon ez igaz? Igen, ez tényleg így van. Ezt az állítást egybehangzóan bizonyítják a kutatások. Halljuk azt is, hogy az elektromágneses sugárzás a vétkes mindebben. Ez vajon igaz? Ebben a kérdésben a kutatók véleménye már nem egyezik olyan egybehangzóan.

  Vessünk egy pillantást a kutatások eredményeire, mely az elektromágneses sugárzások, valamint a mobiltelefonok sugárzásának emberre gyakorolt hatásairól készült. A kutatások az európai „Elektromágneses mezők biomedicina hatásai” projekt keretein belül zajlottak. A kutatók a következő konzekvenciát vonták le: ezek a hatások agytumorhoz vezethetnek. Vezethetnek, de nem vezetnek minden esetben.

   Ugyan itt megfigyelték, hogy jelentősen csökken a pajzsmirigy munkáját elősegítő tireotrop hormon kiválasztódása (a következmények: lelassult anyagcsere, hajhullás, rekedtes hang, bőrszárazság).

   Ha az elektromágneses sugárzás ilyen rombolóan hat az emberi szervezetre, akkor elsősorban a kórházakban és klinikákban kellene semlegesíteni ezek hatását. Ellenben a legtöbb modern kórház annyira tele van ilyen készülékekkel, hogy talán csak az ágytál nem sugároz. A rengeteg elektromos huzal a falakban, a számítógépek, a háztartási gépek akkora sugárzást adnak, hogy a mobiltelefonok sugárzása mindezek mellett elhanyagolható.

   Nemrég jelent meg tudósok nyilatkozata a mobiltelefonok elektromágneses sugárzásának „információs szintű” - idegrendszerre gyakorolt hatásáról, valamint az idegrendszer reakciójáról ezekre a hatásokra. A telefonbeszélgetés folyamán a partnerek között egy információs csatorna jön létre, melyen keresztül könnyen tovább adódnak a hangimpulzusok. Nem sokan gondolnak arra, hogy ezeken a csatornákon az ember akaratától függetlenül a lelki állapota is átadódik (negatív tudatalatti programok, érzések, gondolati képek). Itt jegyezzük meg, hogy a gondolatban megfogalmazott kívánságok, melyek a telefonos kapcsolatra vannak „ráültetve”, nagyon hatékonyak. Mindezektől függetlenül a telefonos beszélgetés teljesen hétköznapi, érzelemmentes lehet.

   A 90-es évektől kezdve ezeket az „telefonos technológiákat” előszeretettel használják egyes szolgálatok. A peresztrojka éveiben szinte mindenki kapott telefonhívásokat, melyeken keresztül pár semmitmondó kérdés után igyekeztek eladni neki valamilyen „zsákbamacskát”. Az ilyen telefonhívásoktól senki sem védi le az embert. A kellemetlen az, hogy sajnos a kapcsolat akkor is kiépül, mikor az ember nem veszi fel a kagylót, de a telefon közelében tartózkodik.

   Az „IVP Fermion” állítja, hogy a mobiltelefonok egészségre gyakorolt káros komponense nem annyira az elektromágneses sugárzás, mint az torziós együttható, mely átáramlik a beszélgetéssel együtt, az információs struktúrán negatív lerakódást eredményezve. Ezen lerakódások semlegesítése kulcsfontosságú az ember testi-lelki egészsége érdekében.

   Megértve az információs összetevő fontosságát, hatását az ember lelki-szellemi életére, könnyelműség holmi állatkísérletekkel példálózni. Az intellektuális és lelki potenciál elsődlegesek az ember életében, ennél fogva nem lehet összehasonlítani az állatokkal. 

 

              A „Didograf F-900” Információs Filter három modifikációja

 

   1. IF „Didograf F-900” – mobiltelefonokhoz

   2. IF „Didograf F-900” – arany függő (medalion)

   3. IF „Didograf F-900”  ezüst függő (medalion)

 

Rendeltetése

 

   1. Az IF „Didograf F-900” információs filterek rendeltetése – semlegesíteni az információs impulzusokat, közte a mobiltelefonok hálózatán keresztül beáramló negatív, romboló hatású impulzusokat is.

   2. Harmonizálja az ember információs struktúráját (auráját).

   3. Az IF „Didograf F-900” függők (medalionok) harmonizálnak, segítenek az egészség helyreállításában.

 

THÁ „Autó- Fregatt”

   Minden csontszerű, kemény tárgy képes bizonyos körülmények között információt átadni vagy korlátlan ideig megőrizni (úgy negatív, mint pozitív információt). Ily módon az autó is képes magán hordozni akár a közlekedési balesetek, halálos kimenetelű tragédiák programját. Szintén hosszú ideig őrzik az információt a híg anyagok (olaj, üzemanyag, stb.)

   Szinte minden gépkocsi tulajdonos érzi és tudja, hogy az autónak „lelke”, „természete” van. A sofőrök sokszor nagyon érdekes dolgokat figyelnek meg, amit nem lehet megmagyarázni csupán a kocsi technikai felépítésének állapotával. Már senki sem száll vitába a kijelentéssel: a kocsi úgy hat a gazdájára, ahogyan a gazda a kocsira. Vannak „szerencsétlen” autók: mindig a legrosszabbkor romlanak el, sokszor keverednek közlekedési balestbe, stb. Az ember sok energiát fektet abba –pénzbenit is, hogy valahogyan „kompromisszumot kössön” a kocsijával. Rosszabb esetben túlad rajta. A „Fermion” segít megérteni és megoldani ezeket a problémákat.

 

Oroszból fordította és szerkesztette Göreiné Pap Ildikó

ildiko.fermion@gmail.com

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fermion.blog.hu/api/trackback/id/tr971651934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása