HTML

FERMION

Kolosszális információs védelmet bitosító, a vizes struktúrák (az emberi szervezet) tisztítását szolgáló, az agyi kapacitás fejlesztését elősegítő innovációs technológia.

Friss topikok

Beharangozó

2010.01.06. 16:48 dixidixi

Mindaz, ami az emberrel történik, a saját választása. A FERMION termékei segítenek ezt tudatosítani és megváltoztatni.

 „IVP Fermion”

A társaságot 2005-ben alapították.
Feladata – élenjáró technológiák felhasználásának beiktatása a mindennapi életbe.

Az Innovációs Kísérleti Projekt (IVP) célja: bemutatni az embereknek a legújabb technológiát, mely a torziós mezők fizikájának kutatása és a fejlődő emberi tudat összefonódásából származik.

A projekt felajánlja a „Fregatt” széria kiegészítő szerkezeteit. Ezek a szerkezetek hozzásegítik a tulajdonosát az agyi kapacitásának még teljesebb kihasználásához, kolosszális információs védelmet biztosítanak, letisztítják a vízről (a vizes struktúrákról) a negatív rárakódásokat.

A „Fregatt” segít megérteni a fizikai betegség mögött álló valódi okokat. Ha az ember minden energiájával azon lesz, hogy megszüntesse az okokat, melyek az érzelmi és fizikai problémáihoz vezettek, jelentős javulás áll be az állapotában, akár a teljes testi-lelki-szellemi egészség állapotáig.

„A bizonytalanság bölcsessége”: az ember minden pillanatában az ismeretlenbe megy. Jobb eltávolodni a sztereotip érzékeléstől, észleléstől. Ha nincs bizonytalanság, akkor a múlt csapdájába esünk. Követve a kötetlenség törvényét, hatalmas tárházát nyitjuk meg a lehetőségeinknek, melyek egyik jellemző tulajdonsága a végtelen kölcsönhatás.

Az „IVP Fermion” társaság koncepciója az, hogy semmilyen mechanikus szerkezet nem helyettesíti az emberi tudatot. Csak a tulajdonos képességeinek fejlesztése nyújt garanciát az információs korszakban a túlélésre és a gyarapodásra. Ennél fogva ezen a szerkezetek használata a leghatékonyabb edzés a tudat számára valamint a képességek fejlesztésére.

Várjuk az együttműködésre kész jelentkezőket
Az „IVP Fermion ” társaság elnöke
Verhovcev N.V.
www.fermionam.ru

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fermion.blog.hu/api/trackback/id/tr731609203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása